Gör fötterna vårfina!

God middag alla läsare. Äntligen är våren här. Till och med i Svedala har våren kommit väldigt tidigt i år, och så här i mitten av mars brukar det inte vara så höga temperaturer som det är just nu. Här är det 15 plusgrader och en strålande sol. Det fick mig att vilja sticka i fötterna i ett par sköna skor. Tyvärr blev jag ledsen när jag såg vilka fula och misskötta fötter jag har, men som tur är finns det ett företag som erbjuder fotvård i Svedala. Tina Små & Stora Fötter heter det här företaget.  

 

Jag är nog långt ifrån den enda personen som har fötter som är i behov av fotvård, därför tänkte jag att det vore bra att skriva om det här företaget som erbjuder fotvård i Svedala. Tina Små & Stora Fötter erbjuder olika tjänster inom fotvård och om ni bor i Svedala, Trelleborg eller Vellinge och behöver hjälp med era fötter, så är det till Tina Små & Stora Fötter ni ska vända er. Med deras hjälp får ni en oerhört effektiv fotvårdsbehandling, som möjliggör att ni blir fria från de problem som ni har med era fötter. Ni kan få hjälp med att avlägsna förhårdnader, liktornar eller förtjockade naglar. För min egen del så var det nog mest att hälarna var så extremt torra och med stora sprickor som var problemet. Jag har nu fått en riktigt bra fotvård och har fått vackra och mjuka fötter igen. Jag har många vänner som brukar unna sig massage, det är bra, men kanske vore det ännu bättre att unna sig fotvård någon gång emellanåt. Jag tänker i alla fall fortsätta att gå på denna fotvård i Svedala, och jag hoppas att en och annan av er läsare också ska få upp era ögon för det här företaget.